Telefon

+386 (0) 41 688 120

E-pošta

info@kimon.si

Kratka pojasnila za pridobitev potrdil o registracij tekmovalcev in statusov športnika, ki se od šole do šole razlikujejo.

Nacionalna Panožna Športna Zveza (NPŠZ) – Karate Zveza Slovenije (KZS), je krovna organizacija, katere član je tudi Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja (SZTK), ter klubi, člani SZTK.

Pomeni, da so vsi učenke in učenci karate šole KIMON, registrirani in se lahko udeležujejo vseh dogodkov ali tekmovanj v okviru SZTK in KZS.

Obvestila za registracije, ki se urejajo za tekoče koledarsko leto, sledijo vedno v januarju, lahko pa tudi za obdobje september – december.

Tekmovalna koledarja, sta za obe zvezi objavljena na spletni strani SZTK, kot tudi na KZS.

RAZPISI TEKMOVANJ:

  • za SZTK prihajajo, po mailu, pred tekmovanji. Na teh tekmovanjih lahko nastopajo vsi učenke in učenci naše šole, ne glede na stopnjo znanja in starost, od najmlajših, do veteranov. To so TEKMOVANJA 2. KAKOVOSTNE STOPNJE.
  • za KZS, so vsa tekmovanja objavljena na povezavi e-karate, ki jo najdete na desni strani spletne strani. Dodatne razpise in obvestila za tekmovanja v okviru KZS, pošiljamo le registriranim, pri KZS. TO SO TEKMOVANJA 1. KAKOVOSTNE STOPNJE. Za udeležbo na teh tekmovanjih je bila potrebna dodatna registracija pri KZS, a se bo situacija najverjetneje spremenila. O tem bodo učenci – tekmovalci, obveščeni pravočasno.

Za vsa dodatna vprašanja, pišite ali pokličite.

Bojan Marinček, 6. dan

trener karateja II, šport invalidov II.